fbpx

În prezent, sediul oricărei firme este mai mult decât o carte de vizită, devenind expresia valorilor afacerii respective. Este un factor important, de care orice echipă și orice business ar trebui să țină cont, indiferent de domeniul în care activează, mai ales atunci când vine vorba de un mediu de lucru în care interacționează mai multe persoane. Așa cum, atunci când pășești într-o casă, îți faci o primă impresie despre cei care o locuiesc, la fel și când intri în sediul unei firme îți poți face o idee despre domeniul de activitate, despre echipa care lucrează acolo, inclusiv despre etica muncii din locul respectiv. De cele mai multe ori, prima senzație persistă a la long, fiind cea care ne face să revenim cu drag în unele locuri și să evităm complet alte spații și oameni.

birou kibrit

 

Toate aceste aspecte au fost luate în considerare când am ales sediul pentru kibrit. Am căutat un loc cu personalitate, în care să ne găsim în fiecare zi inspirația, amplasat cât mai aproape de zona centrală, dar destul de departe de forfota cotidiană a orașului, astfel încât să fie comod de ajuns atât echipei, cât și clienților noștri. Amenajarea birourilor și a zonelor comune a fost făcută păstrând aerul vintage al casei pe parte arhitecturală și aducând prospețimea modernă a designului scandinav prin mobilier, iluminat și accesorii. Designerii Acolada au reușit, astfel, să creeze o atmosferă caldă și primitoare, în care și noi, și clienții să ne găsim liniștea și confortul necesar activităților desfășurate.

intrare sediu kibrit

Plecând de la premiza că spațiul de lucru este mai mult decât un birou, un scaun și un laptop, ne-am dorit să ne bucurăm de un ambient cât mai plăcut, cu multă verdeață pentru un plus de bună-dispoziție, știut fiind că plantele contribuie la îmbunătățirea puterii de concentrare și la reducerea stresului. Grădina de vară, razele vesele ale soarelui, pisicile leneșe tolănite în iarbă, hamacul de sub tei, toate aceste detalii jucăușe ne trimit cu gândul la zilele copilăriei, când viața se măsura în cât de mult am râs și cât de mult ne-am jucat. Cu toate că marketingul are și o partea tehnică, creativitatea și inspirația de care e nevoie în permanență se nasc și se hrănesc din bucuria copilului din noi, pentru care am creat acest spațiu de lucru și joacă constructivă. Ideile bune, cuvintele care merg direct la suflet, scânteile de marketing aprins și iute se obțin atunci când întreaga echipă se simte bine în pielea ei și, clar, mediul de lucru are un impact deosebit de puternic în acest sens.

foisor
Și pentru clienți, ne-am dorit spații în care să putem discuta relaxați despre afacerea lor și să găsim, împreună cu ei, cele mai eficiente metode pentru creșterea rezultatelor. Un ambient prietenos, care te îmbie la colaborare și-ți crează o stare de bine, cu certitudine va duce la o mai bună înțelegere, de către toți cei implicați, a proceselor, serviciilor sau produselor promovate, pentru stabilirea unor strategii personalizate businessului respectiv, adaptate nevoilor și cerințelor acestuia.

Sebastian Nechifor

 

Și, dacă nu ne credeți că atunci când pășești în sediul nostru simți că lași grijile la ușă și ai certitudinea că vei găsi multe răspunsuri la întrebările tale și vei pleca încărcat cu soluții și direcții noi de promovare, atunci vă invităm să vă convingeți singuri. Adresa noastră – Iași, strada Călărași numărul 27, casa albă cu tei. Punem de-o cafea? 😉