fbpx

De ce kibrit?

Pentru că e mai mult decât o simplă soluție de marketing. kibrit este scânteia care aprinde un brand, un instrument creat pentru cei care-și doresc performanță și rezultate, cu cât mai puțin timp și energie investite în realizarea lor. Apărut din dorința de a răspunde nevoilor reale ale mediului de afaceri contemporan, kibrit este o asociere de servicii conexe și abilități ale celor care dau viață brandurilor, aducând un business mult mai aproape de piața sa țintă și facilitând comunicarea cu potențialii săi clienți.

Ce facem noi? Care este misiunea noastră?

Strategii de marketing online, implementare și eficientizare în promovare pe Google sau în Social Media, conținut scris, grafic și video, pentru afaceri mici sau corporații, start-upuri sau firme cu vechime. Promovarea fiecărui business consolidează misiunea echipei – găsirea echilibrului între investiție și conversii, imagine și notorietate versus direcția de dezvoltare dorită, între optimizări și rezultate.

De la Vânzări la Marketing

 

Concret, marketingul este responsabil cu simplificarea și ajustarea procesului de vânzare a unui produs sau serviciu prin anticiparea, identificarea și satisfacerea cerințelor clienților, într-un mod profitabil.

Citeste articolul aici.

Acasă la Kibrit

 

În prezent, sediul oricărei firme este mai mult decât o carte de vizită, devenind expresia valorilor afacerii respective. Este un factor important, de care orice echipă și orice business ar trebui să țină cont, indiferent de domeniul în care activează, mai ales atunci când vine vorba de un mediu de lucru în care interacționează mai multe persoane

Citeste articolul aici.