fbpx

Așa cum v-am obișnuit, de acum, dacă e toamnă, atunci înseamnă că e party pe dealul Tătărașului, la casa albă cu tei, cum ne place să ne descriem sediul. “Triplă aniversare cu lansare” este evenimentul din anul acesta, care, pe lângă sărbătorirea a doi ani de activitate și a unui an de la lansarea brandului Kibrit, a reunit și aniversarea colegilor de la Acolada și lansarea unor noi branduri pentru 2020.

invitatie eveniment

Noiembrie 2018 – octombrie 2019, putem spune că petrecerea cu aromă de toamnă ruginie a devenit un eveniment cu tradiție, deja, în casa marketingului digital, care adună laolaltă clienți, colaboratori, prieteni, parteneri și, de ce nu, un moment pentru noi toți, membrii echipelor de oameni frumoși care cresc și se dezvoltă în acest sediu de poveste.

sediu kibrit iasi

Kibrit a apărut din dorința noastră de a răspunde mediului contemporan de afaceri, aflat într-o dezvoltare continuă, cu servicii conexe care să permită business-urilor să ajungă cât mai rapid la publicul țină și să le faciliteze comunicarea cu potențiali clienți. În anul care a trecut, am reușit să ajungem la segmentarea categoriilor mari de activități pe operațiuni distincte, pentru o mai bună înțelegere a rolului și necesității fiecăreia, realizând totodată și o personalizare a pachetele de servicii, bazată pe strategii de lucru adaptate nevoilor, posibilităților și specificului afacerii respective.

Deci, a fost un an plin și frumos și Doamne ajută ca 2020 să fie și mai bun! Pe mai departe, ne dorim ca scânteia aprinsă acum un an să devină o flacără puternică, prin mărirea portofoliului de clienți și extinderea gamei de servicii actuale, printr-o abordare pragmatică, transparentă și clară. Cu ajutorul vostru, al tuturor celor care ne urmăriți în mediul online, pe canalele de socializare, sau ne sunteți clienți și colaboratori, vom vedea împreună continuarea poveștii noastre pe parcursul lui 2020, până la următoarea petrecere aniversară, tot aici, în sediul nostru cu tei. Și, pentru că voi toți sunteți atât de importanți pentru noi, promitem să vă pregătim, la fiecare ediție, surprize măcar la fel de frumoase ca acum. Așa că, haideți să vă povestim cum a fost evenimentul din toamna aceasta, cu ce provocări ne-am confruntat și cu ce bunătăți ne-am delectat.

pregatire eveniment kibrit

Am început entuziasmați pregătirile cu câteva săptămâni înainte și, în toată această perioadă, ne-am rugat zilnic, cu toții, să nu plouă. Prognoza meteo a fost cel mai mare factor de stres de la această ediție :)) După experiența din anul precedent, când majoritatea musafirilor ieșeau afară, pe terasă, acum am decis să amenajăm grădina de care dispunem și să organizăm o petrecere în decor tomnatic, profitând de tot ceea ce natura ne oferă din belșug. Fiecare membru al echipei și-a adus contribuția pentru ca totul să iasă conform planului, nu doar în mediul online (unde ne simțim ca acasă), ci și în lumea reală, concretă, din curtea noastră :))). Astfel, am vopsit și aranjat decoruri, am cules frunze, flori și conuri de brad, am creat ornamente și decorațiuni pentru eveniment, am făcut tot ce a fost necesar pentru a pregăti invitaților noștri un cadru feeric, de poveste de toamnă cu design Acolada (colegii noștri fără de care, uneori, nu știm ce ne-am face 😉 .

pregatiri eveniment

pregatiri eveniment

Cu toate că emoțiile au fost foarte mari, am reușit să realizăm tot ce ne-am propus și să împărtășim cu cei prezenți câteva gânduri din experiența anului care a trecut, câteva dintre planurile noastre de viitor, dar și să le mulțumim celor care ne-au susținut în acești ani, au avut încredere în abilitățile echipei Kibrit și au fost martori ai evoluției noastre.

Delectarea serii a fost degustarea de produse de sezon tradiționale (tocane, dulcețuri variate, compoturi și sucuri naturale, alături de brânzeturi și legume de la țară), realizată într-un ambient autentic, cu ajutorul a două ferme locale, și prezentarea de către somelier a câtorva tipuri de vinuri cu istorie din zona Moldovei, invitându-ne să le simțim gustul rafinat.

produse traditionale

degustare produse traditionale

Deși organizarea evenimentului a fost obositoare și solicitantă, noi am făcut-o cu drag și bucurie, mulțumirea și răsplata noastră fiind zâmbetele de pe fețele participanților, oameni la fel de emoționați, dar care emanau multă căldură și stare de bine, pe care ni le-au transmis tuturor. Ingredientele unei petreceri aniversare reușite sunt, în primul rând, oamenii care pun suflet în tot ceea ce fac, organizatori, colaboratori și invitați, deopotrivă, locația și pregătirea acesteia pentru a crea ambientul potrivit, deliciile culinare care încântă simțurile și, nu în ultimul rând, vremea care cu noi, cu siguranță, a ținut. 🙂

invitati

invitati

invitati

Ediția de anul acesta a evenimentului nostru aniversar s-a încheiat. Deja privim cu nostalgie imaginile surprinse nu demult și parcă începem să visăm la cum va arăta întâlnirea din toamna viitoare. Până atunci, însă, echipa Kibrit se întoarce la treburile ei cotidiene, campanii, articole de blog, prezență în social media, consultanță și strategie de promovare, alături de clienții noștri. Ne găsiți în același loc, la casa albă cu tei, de pe strada Călărași, cu aceleași fețe zâmbitoare ca de obicei, dornici să vă cunoaștem și să vă fim parteneri de drum în creșterea businessului vostru. Pe curând!

echipa kibrit